Laulja Jana Liisa Johannsoni mõtteid Lahendus.netist

Laulja Jana Liisa Johannsoni mõtteid Lahendus.netist

 

Miks soovitaksid Sina Lahendus.neti poole pöörduda? 

 

Lahendus.net on nii kiire ja kättesaadav vahend internetis, kus me kõik niikuinii käime iga päev. Läheks justkui psühholoogi jutule ilma päriselt psühholoogi juurde minemata. Oma murede ja mõtete sõnastamiseks on nii palju aega, kui vaja ning ühtlasi ei pea kellelegi näkku vaatama ja rääkima oma kõige pimedamatest mõtetest, mida isegi vahel mõelda ei julge. 

 

Mina alustasin kogu oma vaimse tervise teekonda just Lahendus.net’ist. Tundsin, et ise ei oska enam mitte kuidagi ennast aidata ja kuhugi pöörduda ka ei oska. Guugeldasin natukene ja komistasin Lahenduse otsa ja panin kohe kirja teele.  Lahendus.net andis mulle tagasisidet minuga toimuva kohta (minu kirjade põhjal) ning ühtlasi soovitusi, kuhu edasi pöörduda ja mida ette võtta. Lahendus.net andis mulle julguse rääkida oma probleemidest, ükskõik kui suured või väiksed need ka ei oleks ja julguse otsida abi. Mitte keegi ei peaks üksi kannatama iseenda vangis. 

 

Ükskõik kui pöördumatu või väljapääsmatu võib olukord tunduda, leidub alati lahendusi ja Lahendus.net oskab neid märgata ja aitab Sul endal nendeni jõuda. 

 

Add Your Comment