“Mina aitan!” kampaania!

“Mina aitan!” kampaania!

“Mina Aitan” on heategevuslik kampaania, mille eesmärk on üheskoos heade inimestega ulatada abikäsi neile, kes seda praegustes keerulistes oludes vajavad. Erinevad tuntud ja toredad Eesti inimesed on öelnud kindlameelselt “Mina aitan!” ning loonud endale kõige südamelähedasema heategevusliku organisatsiooni tegevuse toetamiseks auhinnamängu. Lahendus.net-i on otsustanud toetada telestaar Eeva Esse ja lauljatar Sissi Nylia Benita, mille eest oleme me lõpmata tänulikud!

Annetamine on imelihtne – “Mina Aitan” lehel vastava inimese kampaania all on meie rekvisiidid ja kirjeldus, kuhu kanda endale sobivas summas annetus. Annetades Lahendusele vähemalt 5€, osaled auhinnaloosis, kus on võimalik võita seiklusrohke ellujäämisretk Eesti metsade vahel koos Eevaga või jumestuskoolitus Sissiga!

Praegusel ajal on Lahenduse poole pöördunud oma muredega rekordarv inimesi. Iga annetustega aitad meil pakkuda nõustajatele kvaliteetset juhendamist, mida viib läbi kutse omandanud psühholoog. Juhendamise tulemusel saavad Lahendus.net nõustajad pakkuda üha kvaliteetsemat abi, et keegi ei peaks jääma enda probleemidega üksi. Aitäh, et aitad!

 

Eeva Esse kampaania: https://minaaitan.ee/tervis/elamusterohke-24-tunni-ellujaamiskursus-metsas-koos-eeva-essega/?fbclid=IwAR19Wk8SZCyspLj7SIx-ZnnOvS2Pe1g00Fkf_myuTSK1NyVTRG07Av8NPOE

Sissi kampaania: https://minaaitan.ee/tervis/sinu-personaalne-meigi-abc-koos-sissi-nylia-benitaga/?fbclid=IwAR334nMIY7C7_reuqDEOI1wC26dNi00a5JdU1qXzXbL6qkYsFSo6SBfhA0E