Uus kodulehekülg

Uus kodulehekülg

Pärast aasta aega kestnud põnevat aga ka väsitavat veebidisaini maratoni, mis hõlmas endas lugematul arvul koosolekuid, arutelusi ja töötunde, oleme lõpuks valmis!

Lahendus.neti uuenduskuuri läbinud koduleht on parem kui kunagi varem koos värske ja särava vaimse tervise andmebaasi ja ajaveebiga. Visake pilk peale!

Uuel kodulehel saavad endised kasutajad sisse logida oma vana kasutajanime ja parooliga ning uued tulijad lihtsalt ja mugavalt oma mured meie poole teele panna.

Hoolimata hetkel veel võõrast välimusest, on meie nõustajad ikka sama endiselt pühendunud ja innukaid teid aitama ja toetama.
Tuletame ka meelde, et meid saab jätkuvalt toetada Ma Armastan Aidata keskkonnas, et meie nõustajad saaksid kvaliteetset juhendamist ning jätkaksid oma head tööd! Seda saab teha klõpsates Ma Armastan Aidata logol.

Nagu ikka, tekivad vahel uute asjadega vead, mida parandada saab vaid siis, kui neist teada antakse. Kus viga näed laita, seal tule ja aita ning anna meile uue veebilehe kohta tagasisidet meiliaadressil: tegevjuht@lahendus.net!

 

Head uue veebilehe kasutamist soovides

MTÜ Lahendus.neti juhatus